Mijn GeschiedenisClaudia Kuyken

Na veel omzwervingen in het bedrijfsleven heb ik in 2013 mijn eigen bedrijf WECKENonline.com  opgericht, ontstaan uit mijn receptensite: WECKENonline.eu. In 2021 heb ik het bedrijf verkocht en sinds eind september 2021 heb ik een nieuwe hobby gevonden namelijk: Glaskunst.

Boeken

Ik ben altijd een bezige bij geweest die elke keer iets nieuws wil doen. Misschien ken je me daarom van mijn boeken. Het Handboek voedsel drogen en het boek Koken met gedroogd voedsel.

Glaskunst

Sinds september 2021 volg ik de opleiding Glaskunst bij KANL in het Glazen huis in Lommel (België).
Glaskunst is een enorme passie geworden.

Cursussen en workshops

Sinds oktober 2023 geef ik ook workshops en cursussen. De cursus vindt plaats op maandag. Je kunt kiezen uit twee blokken van 09:00 tot 13:00 en van 14:00 tot 18:00 uur. Deze cursus is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde glaskunstenaars. Samen met jou kijken we naar je behoefte en je kan tijdens de cursus maken wat jij wil. We helpen je bij het bedenken, ontwerpen, glassnijden, bepalen van het stookschema of wat er ook nodig is: Kortom alles. Wil je graag brandschilderen, glas in lood ramen maken, tiffany, glasfusen of een van de vele andere technieken onder de knie krijgen en daar een mooi glaskunstwerk mee maken. Dan ben je bij mij aan het juiste adres. 
Je kunt heel het jaar instromen als er nog plaats is. Neem contact met mij op als je meer informatie nodig hebt.

SAMEN

Ik werk voor een aantal kunstwerken samen met mijn man Gerrit Lavrijsen
Wat kan nu mooier zijnl!

Wil je nog meer over mij weten?