Ontwerp glas in lood

U kunt gebruik maken van mijn webshop: Tiffanypatronen.nl
De kosten voor een tiffanypatroon bedragen 3,50 euro. Omgezet naar een glas in lood patroon bedragen de kosten 5,00. Voordat u het patroon in uw winkelwagen doet kunt u bij Aangepaste afmeting aangeven dat u een Glas in lood patroon wil en mocht u een andere afmeting willen geeft u dat daar ook aan.

Maar ik ontwerp ook unieke glas in lood patronen. Ik kan voor u een ontwerp maken. Email een website, plaatje, foto en/of tekening voorzien van buitenmaten en eventueel kleuren. 

Ik maak dan een ontwerp voor u. U ontvangt van mij 3 verschillende ontwerpen. De kosten daarvoor zijn 50 euro. Bij aankoop van het glas in lood raam zal de 50 euro in mindering gebracht worden op het aankoopbedrag.

Heeft u het ontwerp nodig voor uw eigen glas in lood project kan ik tevens voor u een werktekening, overzichtstekening en uitkniptekening maken (extra kosten 10 euro). Deze wordt u aangeleverd in een printfile waarbij de tekening over een aantal a4-tjes door uzelf geprint kan worden. Wil je hier meer over weten? Bezoek dan deze pagina.

Mijn ervaring is: Telefoneren werkt het beste. Dan heb ik een idee wat u wil en dat scheelt tijd in het op en neer mailen.

 

 

Glas in lood, claudia kuyken