Mijn missie

Elk stuk glaskunst dat ik ontwerp en maak heeft een persoonlijk karakter dat je uitnodigt om niet alleen naar het kunstwerk te kijken, maar het ook te ervaren.

Omdat ik van opleiding geen glaskunstenaar ben en pas in september 2021 begonnen ben met Glaskunst, ontwerp ik glaskunstwerken op een andere manier. Ik word in mijn ontwerpen niet beperkt door wat ik ooit heb geleerd. Daardoor kan ik makkelijker out of the box denken waardoor ik mijn eigen technieken ontwikkel en ook glaskunstwerken ontwerp die anders zijn dan in de reguliere glaskunst.

Ik maak glaskunstwerken door gebruik te maken van veel verschillende technieken en niet in één stijl of door gebruik te maken van één techniek, want dat beperkt mij als de creatieve persoon die ik ben. Daardoor vraagt het realiseren van de kunstwerken die ik ontwerp soms een grote inspanning omdat mijn creativiteit niet altijd haalbaar is in glas maar ik vind altijd wel een oplossing.

Mijn doel

Mijn grootste doel is om met mijn Glaskunstwerken te verwonderen.
Verwonderen geeft ruimte voor interactie en ontwikkeling.
Een door verwondering glunderend brein spoort de mens aan tot verschillende deugden.  Zoals Einstein ons heeft geleerd is verwondering de bron van creativiteit en inspiratie
Als ik dat voor elkaar krijg voel ik mij de gelukkigste persoon op aarde.

Als je geïnteresseerd bent in een eigen commissie of een uniek stuk van mijn werk wilt kopen, bezoek dan mijn online shop of neem contact met mij op.