Glas in lood ontwerp

Wil je zelf ook niet meer al die ingewikkelde berekeningen maken en uren bezig te zijn met een glas in lood ontwerp? Ik ontwerp het voor je. Ben je glaskunstenaar of beginner? Dat maakt niet uit. Bezorg mij via de mail een website, plaatje, foto en/of tekening voorzien van buitenmaten en kleuren. 
Tevens is dit mogelijk voor een tiffany ontwerp! Zorg ervoor dat je in de mail duidelijk aangeeft of het gaat over een glas in lood project of een tiffany project.

Wil je gebruik maken van een van mijn bestaande patronen, ook voor glas in lood? Bezoek dan mijn webshop: Tiffanypatronen.nl.
De tiffany patronen kosten 3,50. Omgezet naar een glas in lood patroon zijn de kosten 5,00. U kunt aangeven dat u een Glas in lood patroon wil zodra u het patroon in uw winkelwagentje doet. Tevens kunt u in hetzelfde veld aangeven of u een ander formaat wil. 

Ontwerp ik het speciaal voor je?
Dan ontvang je van mij het ontwerp. De kosten daarvoor zijn 50 euro. Heb je ook een overzichtstekening, een werktekening (met loodlijnen) en een kniptekening (met de loodkern) nodig? Dan kan ook, de extra kosten daarvoor zijn 10 euro. Na betaling worden de tekeningen aangeleverd in een printfile waarbij de tekeningen over een aantal a4-tjes door jezelf geprint kunnen worden.

De tekeningen zijn genummerd zodat ze gemakkelijk naast elkaar en aan elkaar geplakt kunnen worden en tevens zijn de afzonderlijke glasplaatjes genummerd. Ze worden genummerd op kleur.

Natuurlijk kan ik naast het ontwerp ook een volledig glas in lood raam voor je maken! Bezoek daarvoor deze pagina: Glas in lood ontwerp.