1. Verkoop, annulatie, eigen risico & verantwoordelijkheid

Bij het boeken van een workshop en/of cursus, ga je automatisch akkoord met onderstaande verkoop- en annulatievoorwaarden. Claudia Kuyken is eigenaar van Kulav.nl en de algemene voorwaarden van Kulav.nl zijn van toepassing.

1.2 De inschrijving voor een workshop is bindend van zodra de klant de volledige koopsom afrekent.

1.3 Wij dragen veiligheid hoog in het vaandel. Er is een EHBO koffer voorzien om de eventuele letsels te verzorgen. Desondanks is Kulav.nl niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen op weg naar en/of tijdens de workshop en/of cursus. Deelname aan een cursus en/of workshop is volledig op eigen risico.
Het hanteren van de gereedschappen en apparatuur is volledig op eigen risico. Kulav.nl stelt zich dan ook niet aansprakelijk voor schade aan persoonlijke eigendommen of voor lichamelijk letsel of welke vorm van schade dan ook en dit voor, tijdens of na de workshop / curus.

1.4 Bij annulatie tot twee weken voor aanvang kan de koper de workshop / cursus omboeken naar een later moment en dit voor een workshop / cursus met dezelfde kostprijs. Indien de workshop duurder is, zal het verschil in prijs aangerekend worden.

1.5 Bij annuleren door de klant minder dan twee weken tot 72 uur voor aanvang zal 50% annulatiekosten aangerekend worden. Het resterende bedrag zal in de vorm van een cadeaubon aan de koper worden overgemaakt.

1.6 Bij annulatie minder dan 72 uur voor aanvang zal 100% van de som in rekening worden gebracht. 

1.7 Indien de koper niet komt opdagen op een workshop of cursus zonder voorafgaande verwittiging, is geen omboeking of terugbetaling mogelijk.

1.8 Eventuele schade toegebracht door de koper aan het materiaal of de locatie zelf, moet door de koper vergoed worden binnen 2 weken nadat Kulav.nl de koper hiervan in kennis stelde.